Schoonmaakonderhoud - KIS Dienstverlening B.V

Ga naar de inhoud
Diensten


Kantoren en bedrijven

Heeft u een kantoor- of bedrijfspand en bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring? In de provincie Utrecht is men al jaren bekend met de kwaliteit van KIS Dienstverlening
Bij ons bent u verzekerd van gekwalificeerd personeel dat weet wat professioneel schoonmaken inhoudt. Uiteraard van uitstekende kwaliteit en flexibel inzetbaar.
Het regelmatig laten uitvoeren van extra's als glasbewassing, vloeronderhoud of reiniging van raamdecoratie kan in de overeenkomst voor de algemene schoonmaak worden meegenomen. Ook kunt U hierbij denken aan het schoonmaken van vervuild sanitair na leegstand, bouw en verbouw. Dit kan in uw bedrijfspand, woning, instelling, maar ook in toiletunits op locatie / evenementen, zowel frequent, periodiek als tijdelijk.

Particuliere schoonmaak
Alles helder en schoon!
Door verschillende omstandigheden komt u in het huishouden vaak niet aan groot schoonmaakonderhoud toe. Sinds een aantal jaren bedraagt het Btw-tarief 6% voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen woningen. Met ‘woningen’ worden hier onroerende zaken bedoeld die zijn bestemd voor particuliere bewoning. Het gaat om woningen waarin particulieren permanent mogen verblijven.
Schoonmaakwerkzaamheden aan de buitenkant van woningen, zoals gevelreiniging en glazenwassen, evenals specifieke schoonmaakdiensten binnen woningen vallen buiten het 6% BTW –tarief.
Uw huis wekelijks grondig schoon? Dat kan met de Particuliere Schoonmaak van KIS Dienstverlening Makkelijk, snel én hygiënisch!

Periodiek onderhoud
Het uitvoeren van jaarlijkse/periodieke schoonmaakwerkzaamheden. Elke drie maanden, twee keer of één keer per jaar. Als klant kunt u hierin een keuze maken, die uiteraard na een periode en een stukje evaluatie kan worden bijgesteld.
Schoonmaakprojecten
Ter gelegenheid van een evenement (beurs, feest, jaarvergadering e.d.), n.a.v. een calamiteit of andere eenmalige gebeurtenis.
Bouwoplevering
Projects-gewijze schoonmaakacties bij oplevering van een nieuwbouw object of project, renovatie of verbouwing. Alle ruimten, vloeren, plafons en grondig gereinigd. Alle oppervlakten worden afgenomen. Beschermingsmateriaal en verf resten worden verwijderd. Op basis van de gemaakte afspraken wordt het gebouw schoon en stofvrij opgeleverd.
© 2002 Copyright All Rights Reserved. Kis bedrijfsdiensten
Terug naar de inhoud