Productie-of logistiek - KIS Dienstverlening B.V

Ga naar de inhoud
Diensten


Uitzendwerk
Een goede productie- of logistiekmedewerker vinden voor een vacature is soms een hele klus. Behalve als u kiest voor onze uitzendwerk module. Die vorm van dienstverlening is snel, flexibel in te zetten en bespaart u heel wat werk en hoofdbrekens. Wij selecteren voor u de beste kandidaat en nemen de salarisbetaling, evaluatiegesprekken en begeleiding voor onze rekening. U heeft er geen omkijken meer naar.
Werving & selectie
Schakelt u ons voor deze activiteit in, dan nemen we van u alle activiteiten over die te maken hebben met de zoektocht naar en selectie van de juiste productiemedewerker. Vooraf geven we u uiteraard inzicht in de investering die hiermee gemoeid is. Uw wensen, eisen en verwachtingen vormen vervolgens onze leidraad. Samen met onze expertise en ervaring en ons uitgebreide netwerk resulteert dat in een perfecte match. En niet onbelangrijk: u betaalt pas als de klik is gemaakt.
Detachering
Piekperioden, bijzondere projecten of specialistische activiteiten vragen soms om professionele productiekrachten op een bepaald vakgebied. Ook dan is het goed samenwerken met KIS Dienstverlening. We leveren u op detacheringsbasis de medewerker(s) die u nodig heeft voor de door u gewenste tijdsduur.
© 2002 Copyright All Rights Reserved. Kis bedrijfsdiensten
Terug naar de inhoud